Maak kennis met onze Audicien aan Huis service

Bent u niet in staat om naar onze winkel te komen? Dan bieden wij u onze Audicien aan Huis service. Tijdens dit bezoek zal de audicien een hoortest bij u uitvoeren. Na het uitvoeren van de hoortest zal het resultaat met u worden besproken. Als hieruit blijkt dat u een hoortoestel nodig heeft dan zal de hoorspecialist u adviseren over de mogelijkheden en samen met u zoeken naar een geschikt hoortoestel.

Tijdens het tweede bezoek brengt onze audicien uw hooroplossing mee. De hooroplossing zal vervolgens worden afgesteld op basis van uw persoonlijke wensen.  Tijdens de proefperiode kunt u ervaring op doen met uw hooroplossing. Uw hoortoestel kunnen verder bijstellen aan de hand van wensen en ervaringen die u heeft opgedaan. Die bijstellen kan bij u thuis of op afstand gedaan worden.

De voordelen van onze Audicien aan Huis service op een rij

De audiciens van Thuis in Horen zijn stAr geregistreerd en ook onze Thuis in Horen winkel voldoet aan alle stAr eisen. Om de lat nog hoger te leggen, heeft Thuis in Horen zich aangesloten bij Hoorprofs waar veel zelfstandige audicienbedrijven bij zijn aangesloten. Pas wanneer de winkel aan zeer strenge eisen voldoet, mag het zich een Hoorprofs winkel noemen. Onze Audicien hebben naast alle kennis over het gehoor ook kennis over de verzekeringsvoorwaarden van een hoortoestel.

  • Adviesgesprek aan huis ook ’s avonds en in het weekend.

  • Het adviesgesprek is vrijblijvend

  • De voorrijkosten zijn €50,- (binnen Almere).

  • Discreet gesprek in uw vertrouwde omgeving

  • StAr geregistreerde audicienspraktijk en hoorspecialisten

  • Wij helpen u ook bij vragen over verzekeringsvoorwaarden

Maak direct een afspraak met een van onze audiciens voor de Audicien aan Huis service. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op om de afspraak met u in te plannen.

Twijfelt u over uw gehoor?

Doe direct de online hoortest of maak een afspraak voor een hoortest in onze winkel.