Thuis in horen is dé audicien in Almere op het gebied van hooroplossingen.

Het doel van onze specialisten is het om iedereen met een gehoorbeperking zoals slechthorend, gehoorschade of tinnitus van een passende hooroplossing te voorzien. Vroegtijdige constatering van slechthorendheid kan mogelijke verergering aanzienlijk verminderen. In onze winkel in Almere werken gediplomeerde audiciens die u voorzien van persoonlijk advies. Onze audiciens hebben jarenlange ervaring en zoeken samen met u naar de best passende hooroplossing voor u. Wij hebben een exclusief assortiment en bieden u altijd het meest actuele aanbod in hoortechniek.

Audicien aan huis

Bent u slecht ter been en is het voor u niet mogelijk om langs te komen in onze winkel? Dat is geen probleem! Wij bieden de Audicien aan Huis service. Een van onze hoorspecialisten komt bij u thuis langs voor een gratis hoortest. Ook voor en afstellen van het hoortoetsel komt onze hoorspecialist bij uw thuis langs.

Wij hebben een goede samenwerking met de KNO-artsen, audiologische centra en huisartsen opgebouwd en hiermee is de kwaliteit gewaarborgd.

Twijfelt u over uw gehoor?

Doe direct de online hoortest of maak een afspraak voor een hoortest in onze winkel.