Gratis Online Hoortest

De online gehoortest van Thuis in horen is een snelle manier om erachter te komen hoe goed uw gehoor werkt. Het regelmatig controleren van het gehoor is belangrijk, zeker wanneer u zelf vermoedt dat het gehoor afneemt. Met onze betrouwbare online hoortest ontvangt u binnen enkele minuten een gedetailleerd resultaat via email. Wij raden u aan deze test in een rustige omgeving zonder afleiding te doen. U kunt de test doen door een koptelefoon op te zetten of via de speaker van uw computer of tablet. Zorg ervoor dat het geluid van de speakers is ingesteld op een comfortabel volume.

Hoe werkt deze online gehoortest?

Onze gratis hoortest begint met het invullen van een vragenlijst over dagelijkse situaties waarin u beperking ondervindt. Vervolgens krijgt u een gesprek tussen meerdere mensen in een rumoerige te horen via uw speaker te horen. De mate waarin u het gesprek kunt volgen geeft inzicht in de status van uw gehoor. Aan de hand van de online hoortest krijgt u een advies over een geschikt hoortoestel.

Uitgebreide test?

De online hoortest is gevoeliger voor fouten dan een uitgebreide hoortest met een van onze gespecialiseerde audiciens. Heeft u naar aanleiding van de resultaten van de gehoortest behoefte aan een uitgebreidere hoortest, dan staan onze audiciens in onze winkel voor u klaar. Maak hier direct een afspraak voor een vrijblijvende hoortest in onze winkel. Is het voor u niet mogelijk om langs te komen in onze winkel? Maak dan een afspraak voor een onze Audicien aan Huis service, onze audiciens komen bij u thuis voor een uitgebreide gehoortest.

Start direct met onze online hoortest

Onze online hoortest geeft u inzicht in de kwaliteit van uw gehoor. De Thuis in Horen online hoortest dient geen vervanging te zijn voor de uitgebreide hoortest, maar biedt een gedegen inzicht in de kwaliteit van uw gehoor. Heeft u naar aanleiding van de online gehoortest of de resultaten van deze hoortest vragen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag!

Niet in de mogelijkheid om de audio test te doen? Beantwoord deze vragen om alsnog een indicatie te krijgen.


Twijfelt u over uw gehoor?

Doe direct de online hoortest of maak een afspraak voor een hoortest in onze winkel.